Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
2 1400w Achatamp; Tasses 10 245069 1 Exido Litres Cafetière PrixFnac 5Rj3qLcAS4
Groothandel Lederwaren Groothandel Groothandel Dugros Dugros Dugros Lederwaren Lederwaren Groothandel In In In Dugros O0wnPk

Waarom mensen een ander naar beneden halen en jij dat juist niet moet doen? Mensen die gelukkig zijn met zichzelf en genoeg zelfvertrouwen hebben halen een ander niet naar beneden. Misschien geven zij weleens constructieve kritiek op iets, maar zij zullen nooit bewust slecht over een ander praten. Mensen die slecht in hun vel zitten zal je daarentegen vaker betrappen op slecht praten over een ander.

Waarom?
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

Maar waarom doen mensen dat nou eigenlijk? De meest belangrijke redenen zijn jaloezie en onzekerheid. Zij zitten niet goed in hun vel. Maar door slecht over een ander te praten, of door op iemand neer te kijken, voelen zij zich superieur ten opzichte van de ander. Een andere belangrijke reden is het gevoel van controle hebben over de ander en sterker te zijn. Dit doen zij om eigen onzekerheden te verbergen. Vaak hebben deze mensen iets traumatisch meegemaakt in het verleden en weten zij niet goed om te gaan met de pijn die daarbij hoort. Een ander pijn doen is dan een soort afweermechanisme.

Wat te doen

Het is belangrijk dat je afstand neemt van iemand als hij of zij dit gedrag vertoont. Soms is dit moeilijk, maar het is heel belangrijk om jezelf te beschermen. Mensen die zich zo gedragen willen dat jij je slecht gaat voelen over jezelf; geef ze daar simpelweg de gelegenheid niet toe.

Bedrukken Tas Katoenen Katoenen Lang Bedrukken Katoenen Tas Tas Lang 1cTK3JlF

Zij keuren zichzelf af

Het is misschien niet zo leuk als mensen slecht over je praten, maar bedenk het volgende: zij keuren jou niet af, zij proberen op die manier zichzelf goed te keuren. Wat eigenlijk best wel triest is, toch? En misschien wel het allerbelangrijkste (en iets wat ik ook in een vorige blog  Ga je eigen weg heb geschreven): je hebt hun goedkeuring niet nodig! Bij het zoeken naar waardering is de waarheid praktisch uitgesloten.Organisator Tool Tools Vouwen Auto Tapijt Achterbank Organizer Box Use Tas Multi Kofferbak Voertuig Vilt Automobiles Opbergdoos ZiOPkXu

Strong people don’t put others down… They lift them up!

© Counselor Gaby oktober 2018 gelukkigdenken.nl

Terug naar het overzicht Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

Ik werk door heel Nederland. Daarnaast geef ik ook online advies.
Voor leuke tips lees mijn blogBijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd

nl Vergelijkamp; Low Dames Baggy TassenKleding Koop pGqUzSVM
Bijenkorf Tassen De Bally Gratis Bezorging • rhQsCtd
Van Ooy Ooy Billiard Supplies Van Haarlem WEIH9YD2 Bike Bike Tassen E Fastrider E Tassen Fastrider Fastrider QWrdCExoBe