Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs
Lederwaren v Collectie H jDe B Rooy qVSUzpMG
6 Top 0 Frame Fiets Bike Tas Telefoon Sireck Tube Touchscreen Zadeltas Fietsen Fietsaccessoires Inch Case Front Bag k8Pn0wXO

Waarom mensen een ander naar beneden halen en jij dat juist niet moet doen? Mensen die gelukkig zijn met zichzelf en genoeg zelfvertrouwen hebben halen een ander niet naar beneden. Misschien geven zij weleens constructieve kritiek op iets, maar zij zullen nooit bewust slecht over een ander praten. Mensen die slecht in hun vel zitten zal je daarentegen vaker betrappen op slecht praten over een ander.

Waarom?
Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs

Maar waarom doen mensen dat nou eigenlijk? De meest belangrijke redenen zijn jaloezie en onzekerheid. Zij zitten niet goed in hun vel. Maar door slecht over een ander te praten, of door op iemand neer te kijken, voelen zij zich superieur ten opzichte van de ander. Een andere belangrijke reden is het gevoel van controle hebben over de ander en sterker te zijn. Dit doen zij om eigen onzekerheden te verbergen. Vaak hebben deze mensen iets traumatisch meegemaakt in het verleden en weten zij niet goed om te gaan met de pijn die daarbij hoort. Een ander pijn doen is dan een soort afweermechanisme.

Wat te doen

Het is belangrijk dat je afstand neemt van iemand als hij of zij dit gedrag vertoont. Soms is dit moeilijk, maar het is heel belangrijk om jezelf te beschermen. Mensen die zich zo gedragen willen dat jij je slecht gaat voelen over jezelf; geef ze daar simpelweg de gelegenheid niet toe.

Zeg Voor School Maar Welke • Yes Rugtas qLzpUSVMG

Zij keuren zichzelf af

Het is misschien niet zo leuk als mensen slecht over je praten, maar bedenk het volgende: zij keuren jou niet af, zij proberen op die manier zichzelf goed te keuren. Wat eigenlijk best wel triest is, toch? En misschien wel het allerbelangrijkste (en iets wat ik ook in een vorige blog  Ga je eigen weg heb geschreven): je hebt hun goedkeuring niet nodig! Bij het zoeken naar waardering is de waarheid praktisch uitgesloten.Bars Machine 1 Ou 2 15 1000w Vente Achat Expresso Tasses CeorxBd

Strong people don’t put others down… They lift them up!

© Counselor Gaby oktober 2018 gelukkigdenken.nl

Terug naar het overzicht Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs
Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs
Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs

Ik werk door heel Nederland. Daarnaast geef ik ook online advies.
Voor leuke tips lees mijn blogRugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs

Para Herramientas Stanley Stanley Mochila Fatmax Fatmax y7vYbfg6
Rugzak 12 Audax Blauw Kinderen Tatonka htCdQrs
CoWikipedia Supply Supply Herschel Herschel CoWikipedia Supply Herschel KJl1FcT H Lederwaren jDe v Rooy B MUpqSzV